• Βιογραφικό σημείωμα

Ο Κωνσταντίνος Γράψας MPhil Cantab. είναι αρχιτέκτων μηχανικός, σύμβουλος ψυχοσωματικής αρμονίας, κάτοχος πτυχίου Τεχνών του πανεπιστημίου Greenwich, διπλώματος με διάκριση του Βασιλικού Ινστιτούτου Βρετανών Αρχιτεκτόνων και πτυχίου έρευνας με υποτροφία (ΜPhil) του πανεπιστημίου Cambridge. Έχει μετεκπαιδευτεί στον ενεργειακό σχεδιασμό και διαχείριση, στην ψυχοσυναισθηματική αρμονία, στην ψυχολογία της θρησκείας, στη διοίκηση επιχειρήσεων, στο νευρογλωσσικό προγραμματισμό, τη συστημική αναπαράσταση, το coaching και την ψυχοπαθολογία.
Είναι επαγγελματίας coach (AC Accredited trained-Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), πιστοποιημένος εκπαιδευτής του Ινστιτούτου HeartMath (USA) και συμμετέχει στο πρόγραμμα εκπαίδευσης συνθετικής ψυχοθεραπείας του πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αλυπίας Τέχνη.

Ιδρυτής της Ακαδημίας της Καρδιάς, με συνεργάτες από το χώρο της ψυχολογίας, της εκπαίδευσης, του coaching, της ψυχικής υγείας και της επιχειρηματικότητας, υποστηρίζει και εκπαιδεύει άτομα, ομάδες και επαγγελματίες που είναι αποφασισμένοι να γνωρίσουν τη δυνατότητα τους να αναπτύσσονται και να ανθίζουν ειδικά σε περιόδους κρίσης.

Μέσω της Ακαδημίας της Καρδιάς ο Κωνσταντίνος προσφέρει συνθετικά προγράμματα ανάπτυξης ψυχοσυναισθηματικής και ενεργειακής αυτοδιαχείρισης, ανθεκτικότητας και δημιουργικότητας, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ατομικές και κοινωνικές ανάγκες της εποχής μας.

Οι εκπαιδευόμενοι της Ακαδημίας της Καρδιάς, μεμονωμένα άτομα αλλά και επαγγελματίες του χώρου του coaching, του αθλητισμού και της ψυχικής υγείας, αποκτούν μέσω βιωματικής στοχευμένης και επιστημονικά τεκμηριωμένης βιωματικής εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου, τις δεξιότητες να εκπαιδεύουν το σώμα τους αλλά τους ανθρώπους που βοηθούν, να αναγνωρίζουν, να κατανοούν και να μετατρέπουν τις στιγμές αδυναμίας και αμφιβολίας σε δύναμη και σταθερότητα ώστε να αναπτύσσονται, να εξελίσσονται και να ανθίζουν ακόμη και σε περιόδους κρίσης.

Μία φωτογραφία με καλή ανάλυση και περιθώριο γύρω από την πρόσωπό σας
(μάλλον η πρώτη) 

Email
HeartWorksgr@gmail.com

Τηλέφωνα Επικοινωνίας ( κινητό, σταθερό)

693 70 66 045
Site

www.HeartWorks.gr

  • Βίντεο προωθητικό για τις υπηρεσίες σας αν διαθέτετε

Κατεβάστε το video εδώ: https://vimeo.com/657476834

Υπηρεσίες που παρέχετε

  • Προγράμματα εκπαίδευσης ψυχοσυναισθηματικής διαχείρισης, διαχείρισης ενέργειας και επιδόσεων, ατομικές συνεδρίες, εκπαίδευση αύξησης ανθεκτικότητας με συσκευές βιοανάδρασης.
  • Προσφορές και εκπτώσεις στις υπηρεσίες που θέλετε να προωθήσετε από την έναρξη της συμμετοχής σας μέχρι και 6 μήνες μετά την ολοκλήρωση του φεστιβάλ

15% εως 30% ελάττωση κόστους συνδρομής στα προγράμματα της Ακαδημίας της Καρδιάς

  • Τίτλο ομιλίας ή σεμιναρίου

Ψυχοσυναισθηματική ανθεκτικότητα και προσαρμοστικότητα σε εποχές κρίσης. Μια συνθετική προσέγγιση του 21ου αιώνα και η μέθοδος της Ακαδημίας της Καρδιάς.


Στοιχεία εταιρείας για το τιμολόγιο αγοράς της συμμετοχής σας

Ακαδημία της Καρδιάς (HeartWorks)
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία
Μητροπόλεως 1, Λευκάδα, ΤΚ 31100
ΑΦΜ 997236459
ΔΟΥ Λευκάδας