Βιωματικό Εργαστήριο
ΠΕΣ ΚΑΤΙΝΜΕ ΚΑΡΔΙΑ   

Εσωτερικής Αυτορρύθμισης, διαχείρισης ενέργειας και αντιμετώπισης των καθημερινών προκλήσεων

ΕΙΚΟΝΑ ΕΔΩ 

Ελάτε να συντονιστούμε με την αρμονία και τη διαύγεια σε ένα βιωματικό εργαστήριο που συνδυάζει τις πρακτικές της αρχαίας σοφίας με τη σύγχρονη επιστημονικά τεκμηριωμένη γνώση για να ενισχύσεις τα αποτελέσματα της πρακτικής σου μέσα και έξω από το ματ. Ανακάλυψε πώς η αναπνοή και η ενεργειακή και συναισθηματική διαχείριση μπορούν να ενισχύσουν την πρακτική σου και να σε υποστηρίζουν ειδικά εκείνες τις δύσκολες στιγμές της καθημερινότητας. 

Σχεδιάσαμε ένα συναρπαστικό σεμινάριο-εργαστήριο, 

ένα ταξίδι αυτοεξέλιξης που συνδυάζει εξειδικευμένες γνώσεις και τεχνικές για τη συναισθηματική και ενεργειακή αυτορρύθμιση. 

Με 2 ώρες εκπαίδευσης, θα ενισχύσετε τον εσωτερικό παρατηρητή σας, θα κατανοήσετε την εμπειρία του στρες, και θα εφαρμόσετε τεχνικές για άμεση ανάκαμψη και διατήρηση της εσωτερικής ηρεμίας. 

Σε αυτό το εργαστήριο, συνδυάζουμε τη σοφία της γιόγκα και του διαλογισμού, αντλώντας γνώσεις από την αρχαιότητα. Εδώ, εστιάζουμε στον εσωτερικό παρατηρητή, αναπτύσσουμε κατανόηση για το στρες, και χρησιμοποιούμε αρχαίες τεχνικές ανάκαμψης για τη διατήρηση της εσωτερικής ηρεμίας. Αυτές οι πρακτικές ενσωματώνονται με σύγχρονη προσέγγιση και επιστημονική τεκμηρίωση, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία που συνδυάζει την ανατολική σοφία με τη δυτική σύγχρονη επιστήμη. 

Αναζητούμε και βιώνουμε το ίδιο αίσθημα "ροής" και ισορροπίας που προσφέρει η πρακτική της γιόγκα και του διαλογισμού με την παύση της ταύτισης από τις αντανακλαστικές διακυμάνσεις του νου. 

Πιστοποιούμε τα αποτελέσματα με σύγχρονες συσκευές βιοανάδρασης τι οποίες χρησιμοποιούμε για την άσκηση μας.

 Καθώς ενισχύετε τον εσωτερικό σας κόσμο με τις γνώσεις αυτές, δημιουργείτε μια συμπληρωματική δυναμική, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο επιστημονικά τεκμηριωμένο εργαλείο για την αυτοεξέλιξη και τη βελτίωση της σωματικής και ψυχολογικής ευημερίας.

το μυαλό δεν έχει απαντήσεις
η καρδιά δεν έχει ερωτήσεις

Διοργανωτής:

.

ημερομηνια/τοπος κτλ

οικονομική συνεισφορά ...

χαρτης

εισηγητής: Κων/νος Γράψας
BA(Hons), DipArch, MPhil Cambridge

Ο Κωνσταντίνος Γράψας MPhil Cantab. είναι αρχιτέκτων μηχανικός, σύμβουλος ψυχοσωματικής αρμονίας, κάτοχος πτυχίου Τεχνών του πανεπιστημίου Greenwich, διπλώματος με διάκριση του Βασιλικού Ινστιτούτου Βρετανών Αρχιτεκτόνων και πτυχίου έρευνας με υποτροφία (ΜPhil) του πανεπιστημίου Cambridge. Έχει μετεκπαιδευτεί στον ενεργειακό σχεδιασμό και διαχείριση, στην ψυχοσυναισθηματική αρμονία, στην ψυχολογία της θρησκείας, στη διοίκηση επιχειρήσεων, στο νευρογλωσσικό προγραμματισμό, τη συστημική αναπαράσταση, το coaching και την ψυχοπαθολογία.
Είναι επαγγελματίας coach (AC Accredited trained-Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), πιστοποιημένος εκπαιδευτής του Ινστιτούτου HeartMath (USA) και συμμετέχει στο πρόγραμμα εκπαίδευσης συνθετικής ψυχοθεραπείας του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ιδρυτής της Ακαδημίας της Καρδιάς, με συνεργάτες από το χώρο της ψυχολογίας, της εκπαίδευσης, του coaching, της ψυχικής υγείας και της επιχειρηματικότητας, υποστηρίζει και εκπαιδεύει άτομα, ομάδες και επαγγελματίες που είναι αποφασισμένοι να γνωρίσουν τη δυνατότητα τους να αναπτύσσονται και να ανθίζουν ειδικά σε περιόδους κρίσης.

Μέσω της Ακαδημίας της Καρδιάς ο Κωνσταντίνος προσφέρει συνθετικά προγράμματα ανάπτυξης ψυχοσυναισθηματικής και ενεργειακής αυτοδιαχείρισης, ανθεκτικότητας και δημιουργικότητας, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ατομικές και κοινωνικές ανάγκες της εποχής μας.

Οι εκπαιδευόμενοι της Ακαδημίας της Καρδιάς, μεμονωμένα άτομα αλλά και επαγγελματίες του χώρου του coaching, του αθλητισμού και της ψυχικής υγείας, αποκτούν μέσω βιωματικής στοχευμένης και επιστημονικά τεκμηριωμένης βιωματικής εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου, τις δεξιότητες να εκπαιδεύουν το σώμα τους αλλά τους ανθρώπους που βοηθούν, να αναγνωρίζουν, να κατανοούν και να μετατρέπουν τις στιγμές αδυναμίας και αμφιβολίας σε δύναμη και σταθερότητα ώστε να αναπτύσσονται, να εξελίσσονται και να ανθίζουν ακόμη και σε περιόδους κρίσης.

δηλώστε συμμετοχή