Κωνσταντίνος Γράψας MPhil Cambridge 
προσωποποιημένες υπηρεσίες συμβουλευτικής

γίνε ο Αρχιτέκτονας της ζωής σου  

Η υπηρεσία μου δίνει τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να μετατρέψουν το άγχος τους σε ανθεκτικότητα και να ζήσουν με περισσότερη υγεία, ευτυχία και ευαισθησία. Στοχεύουμε στη βελτίωση των σχέσεων, της επίδοσης, της απόδοσης, της επικοινωνίας και της ενέργειας. Είμαστε εδώ για όσους έχουν στόχους, αλλά αντιμετωπίζουν εμπόδια. Αναζητούν φιλική, επαγγελματική καθοδήγηση στο ταξίδι τους προς μια πιο ισορροπημένη και ευτυχισμένη ζωή.

Ο Τίτλος σας

Εδώ ξεκινά το κείμενό σας. Κάντε κλικ και αρχίστε να πληκτρολογείτε. Υσυ ατ φερρι πυτανθ ιυς θε νυμκυαμ σορρυμπιθ θε πρω δωλορε μελιορε ασυσαμ συμ ετ ιυφαρεθ ρεσυσαβο ραθιονιβυς θε παυλω λεγενδως σωνσεπθαμ ναμ ναθυμ αλιενυμ ανσιλλαε ιν συμ φιδιτ κυαερενδυμ εαμ συ φελ αν εραντ.

ΦΤΙΑΞΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙ


Στην Ακαδημία της Καρδιάς, ανακαλύπτουμε τη δύναμη της καρδιακής συνοχής, συνδυάζοντας την αρχαία σοφία της Ανατολής με τη σύγχρονη επιστήμη.
**Τι Θα Ανακαλύψεις:**1. **Καρδιακή Συνοχή για Ρύθμιση του Νευρικού Συστήματος:** Εξασκήσεις και τεχνικές για την ρύθμιση του αυτόνομου νευρικού συστήματος, βελτιώνοντας την αντίδρασή σας στο στρες.2. **Ενδυνάμωση Συνειδητότητας:** Μάθετε πώς να εστιάζετε στο παρόν, ενισχύοντας τη συνειδητότητα και τη σύνδεση με τον εσωτερικό σας κόσμο.3. **Δημιουργία Ροής στη Ζωή σας:** Η εφαρμογή αυτών των τεχνικών μπορεί να δημιουργήσει εσωτερικό ρυθμό και αρμονία, βελτιώνοντας την καθημερινή σας ζωή.4. **Αντιμετώπιση Προκλήσεων:** Εξασκηθείτε να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις της καθημερινότητας με φρεσκάρισμα και ισορροπία.**Ωφέλη:**
- Ρύθμιση του αυτόνομου νευρικού συστήματος- Αυξημένη συνειδητότητα και εσωτερική σύνδεση- Δημιουργία ροής και αρμονίας στη ζωή- Αντιμετώπιση του στρες και βελτίωση ευημερίαςΕπιπλέον, προσφέρουμε μετρήσιμα επιστημονικά τεκμηριωμένα αποτελέσματα τόσο στη φυσιολογία όσο και στο νοητικό και συναισθηματικό τομέα.Ανακαλύψτε την καρδιακή συνοχή και οδηγήστε τον εσωτερικό σας κόσμο σε ένα ταξίδι ενσυναίσθησης και ευεξίας. Κάντε την πρώτη σας κίνηση σήμερα!
ΦΤΙΑΞΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙ

Καλωσήρθες στο εργαστήρι μας:

 
Εδώ εργαζόμαστε με τις δικές σου δυνατότητες να σχεδιάσεις και να κτίσεις αυτό που πραγματικά είσαι. 

Ειδικευόμαστε στη δημιουργική σύνθεση της γνώσης και σοφίας των αρχαίων παραδόσεων με τη Σύγχρονη Επιστήμη. 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ απο το ΣΤΟΜΑ (απο το expwriwnce) 


—- 

Στην Ακαδημία της Καρδιάς, ανακαλύπτουμε τη δύναμη της καρδιακής συνοχής, συνδυάζοντας την αρχαία σοφία της Ανατολής με τη σύγχρονη επιστήμη.

 

**Τι Θα Ανακαλύψεις:**


1. **Καρδιακή Συνοχή για Ρύθμιση του Νευρικού Συστήματος:** Εξασκήσεις και τεχνικές για την ρύθμιση του αυτόνομου νευρικού συστήματος, βελτιώνοντας την αντίδρασή σας στο στρες.


2. **Ενδυνάμωση Συνειδητότητας:** Μάθετε πώς να εστιάζετε στο παρόν, ενισχύοντας τη συνειδητότητα και τη σύνδεση με τον εσωτερικό σας κόσμο.


3. **Δημιουργία Ροής στη Ζωή σας:** Η εφαρμογή αυτών των τεχνικών μπορεί να δημιουργήσει εσωτερικό ρυθμό και αρμονία, βελτιώνοντας την καθημερινή σας ζωή.


4. **Αντιμετώπιση Προκλήσεων:** Εξασκηθείτε να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις της καθημερινότητας με φρεσκάρισμα και ισορροπία.


**Ωφέλη:**
- Ρύθμιση του αυτόνομου νευρικού συστήματος- Αυξημένη συνειδητότητα και εσωτερική σύνδεση- Δημιουργία ροής και αρμονίας στη ζωή- Αντιμετώπιση του στρες και βελτίωση ευημερίας


Επιπλέον, προσφέρουμε μετρήσιμα επιστημονικά τεκμηριωμένα αποτελέσματα τόσο στη φυσιολογία όσο και στο νοητικό και συναισθηματικό τομέα.


ΕΔΩ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ

Ανακαλύψτε την καρδιακή συνοχή και οδηγήστε τον εσωτερικό σας κόσμο σε ένα ταξίδι ενσυναίσθησης και ευεξίας. Κάντε την πρώτη σας κίνηση σήμερα!


ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ;
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ  

Αυτό έγραψα σε ενδιαφερόμενη

 Στην Ακαδημία επικεντρωνόμαστε στην ενεργοποίηση της νοημοσύνης της καρδιάς μας με σκοπό την αφύπνιση αυτής της ποιότητας μας ώστε να λειτουργούμε πιο ολοκληρωμένα και σε μεγαλύτερη επαφή με τον αληθινό εαυτό μας σε όλες τις στιγμές της ζωής μας.

Εκπαιδεύουμε πρώτα τον εαυτό μας σε αυτό, το προσφέρουμε ως υπηρεσία στους ανθρώπους ώστε να ενδυναμωθεί ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της καθημερινότητας, και εκπαιδεύουμε και όσους εργάζονται βοηθώντας ανθρώπους να προσφέρουν ανάλογες υπηρεσίες πιστοποιώντας ως HeartWorks coaches.

Η μέθοδος μας βασίζεται σε απλές και αποτελεσματικές τεχνικές που επαναδιδάσκουν το σώμα:

- να αντιδρά επικοδομητικά  στα στρεσογόνα ερεθίσματα της καθημερινότητας,
- να βρίσκεται σε μεγαλύτερη επαφή με τις ποιότητες της καρδιάς του,
- να μην παρασύρεται από τις αυτόματες αντιδράσεις άγχους του αυτόνομου νευρικού του συστήματος και
- να βρίσκεται σε επαφή την εσωτερική του δύναμη και διαισθητική του νοημοσύνη.

Αυτό μας επιτρέπει να βιώνουμε τη ζωή πιο ευχάριστα χωρίς να παρασυρόμαστε στη δίνη του στρες, του θυμού, του φόβου ή της θλίψης που τόσο συχνά αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι.

Βελτιώνονται οι σχέσεις μας, η ποιότητα ζωής μας, η αποδοτικότητα μας, διευρύνεται η αντίληψη μας, η ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, η υγεία μας, η ικανότητα μάθησης, επικοινωνίας, ακόμη και η αντίσταση των κυττάρων μας στη φθορά της γήρανσης.

Οι τεχνικές μας είναι επιστημονικά τεκμηριωμένες και τα αποτελέσματα έχουν πιστοποιηθεί από το Ινστιτούτο HeartMath της Καλιφόρνια.
Επίσης διαθέτουμε συσκευές βιοανάδρασης ώστε να παρακολουθούμε την πραγματική επίδραση των τεχνικών που εφαρμόζουμε είτε στον εαυτό μας είτε στους πελάτες μου. Έτσι είμαστε απόλυτα σίγουροι για τη φερεγγυότητα αυτού που προσφέρουμε.

Προσωπικά η μέθοδοι που χρησιμοποιούμε και διδάσκουμε μου έχουν αλλάξει τη δική μου ζωή και σκοπός μας είναι, μέσα που την Ακαδημία της Καρδιάς να διαδώσουμε την εργασία μας σε όσο περισσότερους ανθρώπους καθώς πιστεύουμε ότι έτσι θα δημιουργηθεί μια καλύτερη κοινωνία βασισμένη στις ποιότητες της καρδιάς, που τόσο χρειάζονται στην εποχή μας.

Αυτά είναι τα βασικά, είμαι στη διάθεση σου για ότι άλλο θέλεις να μπαίνεις και να συζητήσουμε για ότι χρειάζεσαι και με πολύ χαρά να βοηθήσω τα μέγιστα. Είσαι καλοδεχούμενη.

☀️❤️☀️

κρατήστε επαφη - εγγραφή στο mail list μου