Γιατί εστιάζω στην
Ψυχοσωματική Αρμονία & Αυτογνωσία:
4 πυλώνες δράσης

Κων/νος Γράψας BA(Hons), DipArch, MPhil Cambridhe 

"Οδηγώντας τη Ζωή με Ψυχοσωματική Αρμονία & Αυτογνωσία:

Μια Ολοκληρωμένη Προσέγγιση σε Καιρούς Κρίσης"

Στην παγκόσμια κρίση που διανύουμε, η εκπαίδευση Ψυχοσωματικής Αρμονίας & Αυτογνωσίας προσφέρει σημαντικές γνώσεις και τεχνικές για την αντιμετώπιση των προκλήσεων. Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση είναι και το αντικείμενο μου εδώ και αρκετά χρόνια. Επικεντρώνεται σε όλες τις πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης, καθοδηγώντας προς τη σοφία και τη δύναμή που υπάρχει μέσα μας και στηρίζεται σε 4 πυλώνες δράσης: .

1. **Σώμα:** Η φροντίδα του σώματος μέσω σωστής διατροφής, άσκησης και χαλάρωσης συμβάλλει στην υγεία και την ενέργειά μας.

2. **Νους:** Μέσω αυτοπαρατήρησης, ανάλυσης και μελέτης του εαυτού μας, αλλάζουμε τις πεποιθήσεις μας και επιτυγχάνουμε διαύγεια στο νου.

3. **Συναισθήματα:** Ενεργειακή ψυχολογία για την απελευθέρωση από αρνητικά συναισθήματα και την εγκατάσταση θετικών.

4. **Πνεύμα:** Η ένωση με αλήθειες από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων θρησκευτικών, φιλοσοφικών και επιστημονικών, για μια ολοκληρωμένη κοσμολογία.

Στην πορεία της, η εκπαίδευση που κάνουμε μαζί, στοχεύει στην ανάπτυξη των ανθρώπινων αρετών, την ενίσχυση των σχέσεων και την παροχή πρακτικών λύσεων βασισμένων σε αιώνιες αλήθειες. Έτσι, καθοδηγούμαστε προς την εσωτερική και εξωτερική αρμονία, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της ζωής με ηρεμία, διάκριση και σοφία.
Ως απόφοιτος ανώτατης εκπαίδευσης, που
έχει βιώσει ο ίδιος τα οφέλη όλων όσων διδάσκω, έχω εξασφαλίσει ότι τα αποτελέσματα και οι μέθοδοι που εφαρμόζω είναι επιστημονικά τεκμηριωμένα, προσφέροντας ουσιαστικές και μόνιμες λύσεις. Αρκεί να είσαι πρόθυμος να εργαστείς μαζί μου!.

Εργάζομαι εξ αποστάσεως, δια ζώσης, με ασύγχρονη εκπαίδευση
και με μικρό αριθμό ανθρώπων κάθε φορά
ώστε να εξασφαλίζεται η επιτυχία των στόχων μας.

Επικοινώνησε μαζί μου 
για να μάθεις περισσότερα:

ή κλείσε τώρα ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού