ΝΑΙ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΩΤΙΣΩ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΜΟΥ !!!

φόρμα ενημέρωσης:


Πόσοι από εμάς ζούμε με ανασφαλείς συναισθηματικούς φόβους που επηρεάζουν την καθημερινή μας ζωή;

Τι θα συνέβαινε αν θέταμε ανοικτά και ειλικρινά αντιμέτωπους με τους φόβους μας, αντί να προσπαθούμε να τους αποφύγουμε;

Πώς θα ήταν μια ζωή όπου θα αντιμετωπίζαμε τους φόβους μας με αγάπη και συμπόνια;

Πώς η αποδοχή και η αντιμετώπιση των φόβων μας μπορεί να μας ενώσει σε μια κοινότητα εξερεύνησης και αυτο-ανάπτυξης;

Συχνά, αντιλαμβανόμαστε το φόβο ως ένα εχθρικό συναίσθημα, κάτι που πρέπει να αποφεύγουμε ή ακόμη και να ξεπερνούμε. Σε πολλούς από εμάς, αυτό είναι μια παγιωμένη πεποίθηση που διατηρείται για πολλά χρόνια μέχρι και σήμερα. Όμως, όσο περισσότερο εξερευνώ τους φόβους μου, τόσο περισσότερο συνειδητοποιώ πως ανοίγεται ένα βαθύ ταξίδι μέσα μου.

Σε αυτήν τη διαδικασία αυτο-ανακάλυψης, ανακαλύπτω μια θεραπευτική προσέγγιση προς τον φόβο. Μια προσέγγιση που βασίζεται στο να μάθουμε πώς να αντιμετωπίζουμε τους φόβους μας με αγάπη και συμπόνια.

Πολλά από τα εμπόδια που αντιμετωπίζουμε στην επίτευξη μιας ικανοποιητικής ζωής οφείλονται σε φόβους που ποτέ δεν έχουμε διερευνήσει ή ενσωματώσει πλήρως. Καθώς αποδέχομαι και αντιμετωπίζω αυτούς τους φόβους, ανακαλύπτω έναν πιο πλήρη και ευχάριστο τρόπο ζωής.

Πέραν αυτού, η διαδικασία της αντιμετώπισης και αποδοχής των φόβων μας ανοίγει μια πόρτα προς κάτι ανώτερο, προς μια βαθιά σύνδεση με την ύπαρξη. Είναι μια πύλη που αποκαλύπτει την ευαισθησία μας και μας ενώνει με το παρόν.

Εσύ σε ποιο βαθμό είσαι σε επαφή με τους φόβους και πως αυτοί επηρεάζουν τη ζωή σου?Τι θα συνέβαινε αν ανοιγόμαστε σε ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης και θεραπείας μέσα από την αντιμετώπιση των φόβων μας;

Πώς θα μπορούσε η διαδικασία αντιμετώπισης των φόβων να μας οδηγήσει σε μια πιο γεμάτη και ουσιαστική ζωή;

Ποιος θα ήθελε να εξερευνήσει αυτό το ταξίδι με άλλους που μοιράζονται την ίδια προσέγγιση;

Την περίοδο που έρχεται θα ασχοληθώ με αυτό, ώστε να δημιουργήσουμε μια κοινότητα αντιμετώπισης του φόβου πρόσωπο με πρόσωπο.


ενημερώσου δωρεάν για αυτό που ετοιμάζω:

ΝΑΙ, ΘΕΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ