βίντεο προώθησης 1
 www.HeartWorks.gr/Omada

Video 8.30 λεπτών

Θα σας δείξω την εκπληκτική δουλειά του ινστιτούτου των μαθηματικών της καρδιάς.

Έχει ξοδέψει δεκαετίες να μελετά την καρδιά σε φυσικό επίπεδο, συναισθηματικό επίπεδο και πνευματικό επίπεδο.

Ανακάλυψαν ότι η καρδιά είναι το κλειδί για να βιώνουμε αίσθημα πληρότητας, επιτυχία σε ό,τι κάνουμε αλλά και καλή υγεία.

(ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ)

Δημιούργησαν ένα κατανοητό σύστημα τεχνικών αλλά και συσκευές εξάσκησης όλα βάσει επιστημονικά τεκμηριωμένο μελετών και επιστημονικής έρευνας.

Δουλεύει με χιλιάδες ανθρώπους όλο τον κόσμο προσφέροντας εκπαίδευση σε εταιρείες, μεγάλα ινστιτούτα και άτομα σε ένα ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων όπως εκπαίδευση, αθλητισμός υγεία και προσωπική ανάπτυξη.

Η έρευνα τους έχει δημοσιευτεί σε πολλά επιστημονικά περιοδικά και αναγνωρίζεται δημοσίως.

(ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ)

Η έρευνα του ινστιτούτου βασίζεται στο οτι η καρδιά ως φυσικό όργανο κάνει πολλά παραπάνω από το να βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος. Τα μηνύματα που στέλνονται από την καρδιά επηρεάζουν τον εγκέφαλο αλλά και το υπόλοιπο σώμα. Τα μηνύματα αυτά επηρεάζουν την λειτουργία του εγκεφάλου αλλά και την συναισθηματική μας εμπειρία.

(ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ)

Η καρδιά στέλνει πληροφορίες στον εγκέφαλο με πολλούς τρόπους. Έχει επίσης το δικό της περίπλοκο νευρικό σύστημα που μελετάται από το πεδίο της νεύρο καρδιολογίας.

 1. Αυτό το νευρικό σύστημα στέλνει πληροφορία στον εγκέφαλο μέσα από νευρολογικές οδούς που ξεκινούν από την καρδιά και φτάνουν στα υψηλότερα εγκεφαλικά κέντρα.

(ΕΙΚΟΝΑ Η/Μ ΠΕΔΙΩΝ 2 ΑΤΟΜΩΝ)

 1. Ένας άλλος τρόπος που η καρδιά επικοινωνεί είναι μέσω των αλλαγών της πίεσης στην κυκλοφορία του αίματος (through changes in blood pressure waves) από τους κ τύπους της καρδιάς.
 1. Η καρδιά στέλνει επίσης πληροφορίες μέσω ορμονών που παράγονται στην καρδιά.
 2. Η καρδιά επικοινωνεί επίσης μέσα από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που δημιουργεί.

Αυτό το πεδίο εκτείνεται έξω από το σώμα τουλάχιστον για ενάμιση μέτρο, (μέχρι εκεί τουλάχιστον μπορούν τα μηχανήματα που διαθέτουμε να το ανιχνεύσουν) το οποίο μας περιβάλλει σαν σφαίρα.

Η σύγχρονη επιστήμη αρχίζει και κατανοεί πως αυτά τα παιδιά δημιουργούνται από όλους τους ζωντανούς οργανισμούς, αλληλο επιδρούν το ένα στο άλλο, αλληλο επιδρούν επίσης με το μαγνητικό πεδίο της γης.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι όλα τα συστήματα του σώματος μας συγχρονίζονται με τις μεταβολές της λειτουργίας της καρδιάς και το πως αισθανόμαστε.

Τα συναισθήματά μας παίζουν σημαντικότατο ρόλο στην πληροφορία που εκπέμπει καρδιά.

(ΕΙΚΟΝΑ COHERENCE)

Όταν αυτό που εκπέμπει η καρδιά είναι αρμονικό και έχει κανονικότητα μπαίνουμε σε μία κατάσταση που ονομάζεται συνοχή. Συνοχή σημαίνει ότι όλα τα συστήματα μας συγχρονίζονται και συνεργάζονται μεταξύ τους αρμονικά.

Καρδιά, εγκέφαλος, ορμονικό σύστημα, ανοσοποιητικό σύστημα, αναπνευστικό σύστημα. Η συνοχή είναι μία κατάσταση υψηλών επιδόσεων όπου έχουμε τη λιγότερη σπατάλη ενέργειας.

Στην κατάσταση αυτή έχουμε αυξημένη αντιληπτικότητα. Είναι μια κατάσταση στην φυσιολογία μας που συνοδεύεται από θετικά συναισθήματα όπως και εκτίμηση, φροντίδα, συμπόνια, και αγάπη.

Μπορείς να μπεις σε συνοχή μέσω του διαλογισμού ή της προσευχής όπως και μέσω των τεχνικών του ινστιτούτου HeartMath.

Με τις τεχνικές του Ινστιτούτου HeartMath δεν χρειάζεται να περιμένεις ώστε να βρεθείς μόνος, στο δικό σου χώρο και να διακόπτεις ότι κάνεις για να μπεις σε συνοχή.

Μπορείς να μπεις σε συνοχή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας οπουδήποτε και οποτεδήποτε θέλεις να βιώσεις αυτή την κατάσταση εσωτερικής αρμονίας.

(ΕΙΚΟΝΑ HRV)

Η συνοχή μετράται μέσω της παρακολούθησης των αλλαγών του καρδιακού ρυθμού μέσω μιας τιμής που ονομάζεται Μεταβλητότητα Καρδιακού Ρυθμού. Το HeartMath ανακάλυψε ότι η μεταβλητότητα καρδιακού ρυθμού επηρεάζεται από έναν σημαντικό παράγοντα και αυτός είναι τα συναισθήματα μας.

Εδώ μπορείτε να δείτε με πιο τρόπο διαφέρει η λειτουργία της καρδιάς καθώς επιρεάζεται από συγκεκριμένα (διαφορετικά) συναισθήματα.

Στην πάνω εικόνα το άτομο βιώνει το αίσθημα της δυσφορίας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια χαοτική καρδιακή λειτουργία. Αυτό το χαοτικό μοτίβο συνήθως συμβαίνει όταν βιώνουμε στρες και έχει επίδραση στην υγεία μας και στην ευρύτερη λειτουργία μας.

Η κάτω εικόνα δείχνει μια κατάσταση συνοχής που δημιουργείται όταν το ίδιο άτομο αισθάνεται ευγνωμοσύνη. Όπως βλέπετε η καρδιά τώρα επιταχύνει και επιβραδύνει με ένα κανονικό και αρμονικό ρυθμό. Αυτός ο τύπος του καρδιακού ρυθμού ονομάζεται συνοχή, είναι αναζωογονητικός και έχει θετική επίδραση στην λειτουργία του εγκεφάλου μας.

(ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΚΥΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ-ΒΕΛΟΣ ΣΕ ΑΜΥΓΔΑΛΗ-ΘΑΛΑΜΟ-ΕΓΚΕΦΑΛΟ)

Αυτές οι αλλαγές στην καρδιά και στον εγκέφαλο ενεργοποιούν αντιδράσεις στο ορμονικό και ανοσοποιητικό μας σύστημα όπως και στο νευρικό μας σύστημα. Νεύροχημικές αντιδράσεις πυροδοτούνται τον εγκέφαλο φτάνουν στον εγκέφαλο επηρεάζοντας τον τρόπο που λειτουργεί.

Η χαοτική καρδιακή ρυθμοί διακόπτουν την λειτουργία των υψηλότερων κέντρο του εγκεφάλου μας. Η συνεκτική καρδιακή ρυθμοί διευκολύνουν την λειτουργία των ανώτερων εγκεφαλικών μας κέντρων βοηθώντας μας να σκεφτόμαστε με διαύγεια, να έχουμε μεγαλύτερη αντιληπτικότητα, να παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις και να επικοινωνούμε καλύτερα.

(ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΡΔΙΑ-ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΕ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΥΝΟΧΗ)

Για να το πούμε απλά ο ρυθμός της καρδιάς μας δείχνει εάν βρισκόμαστε σε συνοχή ή όχι. Όταν μπαίνουμε σε συνοχή συχνά αποκτούμε το κλειδί για καλή υγεία, υψηλή απόδοση και ευχαρίστηση σε οτιδήποτε κάνουμε στη ζωή μας.

(ΕΙΚΟΝΑ EM-WAVE)

Όταν οι άνθρωποι στο Ιστιτούτο κατάλαβαν την αντίδραση και την δύναμη των καρδιακών αριθμών ανάπτυξαν τεχνικές που μας βοηθούν να περνάμε από το house στην συνοχή.

Στη συνέχεια προχώρησαν ακόμη ένα βήμα. Επειδή τα μηχανήματα για την έρευνα τότε ήταν πολύ ακριβά το ινστιτούτο κατασκεύασε μια οικονομική εκδοχή των συσκευών αυτών, που είναι εύκολη στη χρήση ώστε να μπορεί να τη χρησιμοποιήσει ο καθένας και να μάθει πως μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα της συνοχής του ώστε να αυξάνει την αποπ δόσης του και να ελαττώνει το στρες.

Το em-wave pro μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε μια συσκευή ανάλυσης καρδιακού ρυθμού.

Για περισσότερη αυτονομία υπάρχει και η φορητή εκδοχή το inner balance που έχει μέγεθος μικρότερο από πιστωτική κάρτα και συνδέεται στο smartphone ή το τάμπλετ.

(ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ -ποσοστά)

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο και από κάθε κοινωνική ομάδα, έχουν ανακαλύψει τα πολλά οφέλη του συστήματος HeartMath.

Εδώ είναι κάποια από τα εντυπωσιακά στατιστικά αποτελέσματα. Είναι τα αποτελέσματα 150 μελετών σε εργαζόμενους διάφορων οργανισμών που ακολούθησαν τα προγράμματα του HeartMath.

Τα οφέλη αυτά μπορεί να τα έχεις και εσύ χρησιμοποιώντας το σύστημα απόκτησης συνοχής του HeartMath.

(EIKONA -ΠΩΣ ΣΕ ΒΟΗΘΑ Ο PROVIDER ΣΟΥ)

[-να βιώσεις περισσότερη ισορροπία στη ζωή σου

-να αισθάνεσαι καλύτερα

-να αποδίδεις καλύτερα σε ότι κάνεις

-να μειώσεις το στρες

-να αυξήσεις την υγεία και την ανθεκτικότητα σου.]

Οι providers μας είναι πιστοποιημένοι από το HeartMath να διδάσκουν άτομα και ομάδες, αυτές τις δεξιότητες σε προσωποποιημένη προγράμματα που θα σου επιτρέψουν να βιώσεις μια πιο ισορροπημένη ζωή, να αισθάνεσαι καλύτερα συχνότερα, να αποδίδεις καλύτερα συχνότερα, να μειώσεις το στρες σου και να αυξήσεις την υγεία και την ανθεκτικότητα σου.

(ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ)

[με τον provider αποκτάς:

 • τον προσωπικό σου εκπαιδευτή της Ακαδημίας της Καρδιάς

. Προσωποποιημένη καθοδήγηση

. ώρες βάσει του δικού σου προγράμματος

. στην άνεση του σπιτιού σου

 • Βιβλίο εργασίας

. Εστίαση στους δικούς σου στόχους

 • Πρωτοποριακή τεχνολογικά συσκευών βιοανάδρασης. ]

Επικοινωνήστε με έναν εκπαιδευτή της Ακαδημίας της Καρδιάς για να μάθετε για τα διάφορα προγράμματα απόκτησης συνοχής.

Οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές μας θα σας βοηθήσουν να

[ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ]

 • Ανακαλύψεις την καρδιά αυτό που πραγματικά είσαι και τι είναι αυτό που επιθυμείς περισσότερο στη ζωή σου.
 • Κατανοήσεις την επιστημονική βάση του συστήματος HeartMath
 • Μάθεις πώς να εντοπίζεις και να απενεργοποιήσεις τις αρνητικές επιδράσεις του στρες στο σώμα και στο μυαλό.
 • Μάθεις μία σειρά τεχνικών επίτευξης σωματικής, νοητικής και συναισθηματικής ισορροπίας.
 • Μάθεις πώς να χρησιμοποιείς τις πρωτοποριακές συσκευές βίο ανάδρασης για να επιταχύνειa και να παρακολουθείς την πρόοδο σου.

Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα.1

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 01 - ΜΙΚΡΑ video ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΛΗ
(θέλω να φτιάξω μια βιντεοσκοπημένη εκπαίδευση)

*το δουλεύω τώρα
ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΩ ΤΙΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟΥΣ
ΒΑΣΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΩΝ LEADINGMINDS

Αρχή με Καρδιακή Επαφή

εισαγωγή

Σημεία κλειδιά:

> ζούμε παράξενες και πρωτόγνωρες εποχές > υπάρχει σύγχυση και ανασφάλεια > πολλές υποχρεώσεις λίγος χρόνος > παθητικός ρόλος για μερικούς , κάποιοι άλλοι επιθυμούν να βρουν τρόπους > η δεύτερη κατηγορία αναζητά βοήθεια > η πρώτη κατηγορία βρίσκεται στη διαδικασία ενεργοποίησης > αυτό που συμβαίνει μπορεί να είναι το κίνητρο για την εξέλιξη μας > να αναπτύξουμε νέες δεξιότητες, αυτοδιαχείριση και προσαρμοστικότητα > τα αποτελέσματα τα βιώνουμε κατά τη διάρκεια του προγράμματος > στο τέλος έχει συντελεστεί αλλαγή, δηλαδή αυτομεταμόρφωση.

θα αναπτύξουμε τις έμφυτες ποιότητες μας > να παραμένουμε σε επαφή με το κέντρο μας και τις σωματικές και νοητικές μας λειτουργίες > λήψη αποφάσεων, δημιουργικότητα, αντιληπτικότητα, επικοινωνία, απόδοση, συνειδητή δημιουργία πραγματικότητας και βέλτιστη ανταπόκριση στα γεγονότα τις ζωής.

Κατάλληλο για οποιονδήποτε, σε κάθε ψυχοσυναισθηματική κατάσταση, ρόλο ή προβλήματα > Ασχολούμαστε με το τι συμβαίνει μέσα μας ανεξάρτητα από το έξω > ρύθμιση φυσιολογίας > η δυσκολία γίνεται ο εκπαιδευτή μας για την αναβάθμιση μας.

Εξερευνητής: οι άνθρωποι δεν έρχονται σε επαφή με τα αποθέματα των δυνάμεων τους.

Επόμενο: θα σας περιγράψω πως το κάνουμε


Τι είναι η Ακαδημία της Καρδιάς
(να κάνω τα γράμματα μπορντώ)

Σημεία κλειδιά:
> ένωση ανθρώπων, Αστική μη κερδοσκοπική > επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές > ενεργοποίηση ανθρώπινων δυνατοτήτων αυτορρύθμισης > ανταπόκριση στις απαιτήσεις της ζωής και καθημερινότητας > μετρήσιμα αποτελέσματα > επιστημονική τεκμηρίωση > τα προσαρμόζουμε στη Μεσογειακή πραγματικότητα και ψυχοσύνθεση > τα εμπλουτίζουμε με τις γνώσεις μας > πίεση καθημερινότητας, στρες, σύγχυση, αβεβαιότητα, ανταγωνισμός, λήψη αποφάσεων, εργασία, οικογένεια > ψυχοσυναισθηματική και νοητική αυτορρύθμιση > ανθεκτική κοινωνία με ανθρώπινες αξίες.

θετικός, εποικοδομητικός και δημιουργικός τρόπος αντιμετώπισης δυσκολιών > προσαρμογή > συγκεκριμένη μεθοδολογία > εμφανή αποτελέσματα > όχι προσωρινή αυθυποβολή αλλά αλλαγή εσωτερικής λειτουργίας όταν έρχεται σε επαφή με στρεσογόνο ερέθισμα > εγγραφή νέας στάσης στη μνήμη του σώματος > αντανακλαστική λειτουργία προ της ενεργοποίησης του νου > αυτοματοποίηση της φυσιολογίας μας όπως στις πολεμικές τέχνες > ορμονικό σύστημα > δεν χρειαζόμαστε τον εγκέφαλο 

Είμαστε άνθρωποι επιστημονικού υπόβαθρού > έχουμε γευτεί τα αποτελέσματα σε εμάς > προχωράμε στην κοινωνική ανθεκτικότητα


Video : όλοι οι διαφορετικοί μοιράζονται κάτι κοινό, την φυσιολογία 


Τι μουσική παίζεις; (Βόλτα στην Αθήνα)

Σημεία κλειδιά:
> γιατί το κάνουμε αυτό που κάνουμε / από το 2010 πολλοί δυσκολεύονται / πίεση και υποχρεώσεις και έλλειψη χρόνου / αίσθημα αδυναμίας / νέα πραγματικότητα / εκτός πεδίου άνεσης / ανασφάλεια και αβεβαιότητα / δημιουργούμε τις συνθήκες

Αντιλαμβανόμαστε πως λειτουργεί ο οργανισμός και ο εγκέφαλος / πως μας επηρεάζουν τα εξωτερικά ερεθίσματα / τεχνικές (βίωμα) και γνώση / πως το μέσα μας επηρεάζει το έξω μας / δείτε το βίντεο - εστιάστε στο τι συμβαίνει μέσα σας

video

Τι παρατηρήσατε? / πρόσεξες τι έγραφε στο τέλος? / 

Δεν είπα:
> Αυτές οι δύο ταινίες δείχνουν το πώς τα συναισθήματα μας επηρεάζουν την αντίληψή μας, τις αποφάσεις μας και τις σχέσεις μας -σχεδόν τα πάντα στην καθημερινότητα και τη ζωή μας.

επόμενο >  Τι συμβαίνει όμως όταν ακούμε ευχάριστη μουσική και τι συμβαίνει όταν ακούμε δυσάρεστη?
Πως μπορούμε να αναγνωρίσουμε (αν δεν ακούμε ακόμη) και ποια τα χαρακτηριστικά της κάθε περίπτωσης;


Κλείνω με Καρδιακή Επαφή και ανακεφαλαίωση τι είπαμε


επόμενα βίντεο:  

> ΠΑΝΩ & ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 

> ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΝΕΥΡΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ

2

Έτοιμα video από το σεμινάριο
Να απομονώσω τμήματα που μπορώ να χρησιμοποιήσω ως έχουν

πειρατεία

ημέρα 4

3

ΜΟΝΟ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Να φτιάξω ένα video αποκλειστικά για κάθε τεχνική

(ίσως να τους τις κάνω εβδομαδιαία δωρεάν
(όπως το Προσθέτουμε Καρδιά)
& αν θέλουν να βγει μια ομάδα από εκεί με μια έξτρα συνάντηση
που θα λένε πως τις εφαρμόζουν στη ζωή τους)

Καρδιακή Αναπνοή

συνεχίζεται ...... 

4

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 03 - Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ HEARTMATH
(μεταγλώτισση & προσαρμογή)
*το δουλεύω τώρα

H Εμπειρία HeartMath

αρχεία: 


αρχεία:  

 • ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: η ώρα της καρδιάς

  Μαθαίνοντας να διαχειριζόμαστε την πραγματική δύναμη και νοημοσύνη της καρδιάς, αλλάζουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, αισθανόμαστε και σχετιζόμαστε με τους άλλους. Η αλλαγή που συντελείται είναι παρόμοια με την αλλαγή που έφερε στον εξωτερικό κόσμο η ανακάλυψη του ηλεκτρικού ρεύματος.
  Η ανάδυση της σημασίας της καρδιάς που σε όλο τον κόσμο βιώνουμε είναι ύψιστης σημασίας στις σημαντικές αυτές εποχές που ζούμε.


αρχεία:  

 • ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: η πνευματική καρδιά

  Η επιστήμη έχει τεκμηριώσει τις ποιότητες της καρδιάς. Η πρόσφατες επιστημονικές παρατηρήσεις βεβαιώνουν την επήρεια της καρδιάς στον εγκέφαλο και στο σώμα και τον τρόπο που η καρδιά μεταδίδει ένα καταπληκτικό ποσό πληροφοριών που σχετίζονται με την υγεία, της ευζωίας αλλά και υψηλότερες ποιότητες όπως η σοφία και η συμπόνια. 


αρχεία:  

 • ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: η επιστήμη της Καρδιάς

  Μάθε για τον τρόπο που επικοινωνεί η φυσική σου καρδιά και ανακάλυψε τη δύναμη της καρδιακής συνοχής, μια βέλτιστη κατάσταση, όπου η καρδιά, το μυαλό και το σώμα ευθυγραμμίζονται ώστε να δημιουργήσουν μεταμορφωτικές αλλαγές. 


αρχεία:  

 • ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4: άμεση συνοχή

  Μάθε και βίωσε μία απλή και πρακτική τεχνική του HeartMath για να αποκτήσεις πρόσβαση στη νοημοσύνη της καρδιάς σου, να ενεργοποιήσεις το σύστημά σου και να επαναφέρεις την ισορροπία. 


αρχεία:  

 • ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: ο συναισθηματικός σου κόσμος

  Η κατανόηση των συναισθημάτων σου προσφέρει το κλειδί για τη δημιουργία μιας πιο ικανοποιητικής ζωής με λιγότερο άγχος. Βίωσε την άσκηση της συναισθηματικής χαρτογράφησης (συναισθηματικό δελτίο καιρού) για να αποκτήσεις σημαντική επίγνωση για τα καθημερινά συναισθηματικά σου μοτίβα & επιλογές.τα επόμενα μη μεταγλωττισμένα: 

 • ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: αναπνοή διάθεσης

  Βίωσε την τεχνική που θα σε βοηθήσει να μετακινηθείς από τα ενεργοβόρα συναισθήματα στα συναισθήματα ανανέωσης - από την παλιά σου ζωή στη νέα.


 •  ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7: πρόσβαση στη διαίσθηση

Μάθε πως να αποκτάς πρόσβαση στη διαισθητικής σου νοημοσύνη για να δημιουργήσεις διαύγεια στη διαδικασία λήψης μικρών ή μεγάλων αποφάσεων. Βίωσε μια τεχνική ενδυνάμωσης της σύνδεσής σου με την διαισθητική νοημοσύνη της καρδιάς σου.


 • ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8: κοινωνική συνοχή

  Υπάρχει μία πολιτισμική μετακίνηση που μας οδηγεί σε μία μεγαλύτερη σύνδεση, επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ μας. Μάθε για την επιστήμη της κοινωνικής συνοχής και βίωσε μια σημαντική τεχνική που μπορείς να χρησιμοποιείς για να εμβαθύνεις τη σύνδεση με τη δική σου καρδιά και πως μπορείς να συνεισφέρεις σε ένα κόσμο που συνδέεται μέσω της καρδιάς του όλο και περισσότερο. 


 • ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9: παγκόσμια συνοχή

  Σαν παγκόσμια κοινωνία, έχουμε ευκαιρίες για μια σημαντική μετατόπιση της ανθρώπινης συνείδησης ζώντας μέσα από τη καρδιά. Μάθε τι σημαίνει αυτό και πως η επιστήμη μας δείχνει ότι όλοι είμαστε ενεργειακά συνδεδεμένοι, τόσο μεταξύ μας όσο και με τη Γη μας.


 • έξτρα κεφάλαιο: Inner Balance (συσκευή βιοανάδρασης & εξάσκησης)

  Μια εισαγωγή An introduction to the Inner Balance and Global Coherence apps and sensor that provides real-time coherence scores that you can use to train yourself to access more and more heart coherence.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΜΟΝΙΚΗΣ 2021
(να πάρω υλικό/αποσπάσματα από εδώ να φτιάξω σύντομα vinteάκια)
password  123321)

Ακούγοντας την Καρδιά - Νοέμβριος 2021

ΑΛΛΑ VIDEO ETOIMA