Ακαδημία της Καρδιάς
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Α.Μ.Κ.Ε.

Τα μαθήματα Αυτογνωσίας του Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ
στην Αθήνα, Βουλιαγμένης 123, Αττική
(συντονιστής Κωνσταντίνος Γράψας)

Η Ακαδημία της Καρδιάς ´προσφέρει το πρόγραμμα Αυτογνωσίας του Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ, στην Αθήνα. 

Αυτά τα πρωτότυπα βιωματικά ευκολονόητα αλλά και βαθιά σεμινάρια, μας βοηθάνε να απελευθερωθούμε από εσωτερικά και εξωτερικά εμπόδια στην υγεία, ευτυχία, επιτυχία, την ελευθερία, την ηρεμία και την αγάπη μας και να δημιουργούμε σταδιακά την ζωή που εμείς επιθυμούμε. 

ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤ ΗΛΙΑ ΝΑΤΖΕΜΥ 

Δία ζώσης ομάδα.

Κάθε τρίμηνο ξεκινά μια νέα ομάδα εκπαίδευσης στο πρώτο έτος του προγράμματος Αυτογνωσίας του Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ.

 Το πρόγραμμα Αυτογνωσίας του Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ διδάσκεται στην Ελλάδα από τον Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ από το 1984. . Είναι το πληρέστερο πρόγραμμα ολιστικής αρμονίας που προσφέρεται στα Ελληνικά (αλλά και στα αγγλικά) και παραδίδεται με ασφάλεια και υπευθυνότητα από το 1984.

Η ομάδες θα λειτουργούν δια ζώσης και διαδικτυακά (όταν αυτό απαιτείται) στο χώρο της Ακαδημίας της Καρδιάς, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 123. Οι συναντήσεις είναι ενδομαδιαίες διάρκειας 3 ωρών. 

Το πρώτο έτος του προγράμματος αποτελεί μια ισχυρή βάση γνωριμίας με τους εσωτερικούς μηχανισμούς που επηρεάζουν την καθημερινή μας ευτυχία και λειτουργία και προσφέρει γνώση που θα μας ενδυναμώνει για μια ζωή.
Θα παρακολουθούμε ένα βίντεο την εβδομάδα και στην ομάδα θα αναλύσουμε πως μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτά που μάθαμε στην καθημερινότητα μας.

Αν είναι η στιγμή για εσάς, να δοκιμάσετε έναν σίγουρο δρόμο που αποδεδειγμένα και με ασφάλεια θα διευκολύνει την εξελικτική σας πορεία προς την γνωριμία με τον αληθινό σας εαυτό και τις δυνατότητες του, με χαρά σας περιμένω να γνωριστούμε και να διερευνήσουμε μαζί τις ανάγκες σας και τις δυνατότητες που προσφέρονται.

* Η Ακαδημία της Καρδιάς είναι νομικά και οικονομικά ανεξάρτητη και δεν σχετίζεται με την Αρμονική Ζωή
** Ο Κων/νος Γράψας είναι συντονιστής της Αρμονικής Ζωής εκπαιδευμένος από τον Ρ. Η. Νατζέμυ. 

Μάθετε περισσότερα: