Ακαδημία της Καρδιάς
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Α.Μ.Κ.Ε.

Τα μαθήματα Αυτογνωσίας του Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ
στην Δάφνη, Αττική
(συντονιστής Κωνσταντίνος Γράψας)

Αυτό τον Οκτώβριο η Ακαδημία της Καρδιάς ξεκινά το πρόγραμμα Αυτογνωσίας του Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ, στη Δάφνη. Φέτος μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο έτος του προγράμματος με συντονιστή τον Κωνσταντίνο Γράψα.

Αυτά τα πρωτότυπα βιωματικά ευκολονόητα αλλά και βαθιά σεμινάρια, μας βοηθάνε να απελευθερωθούμε από εσωτερικά και εξωτερικά εμπόδια στην υγεία, ευτυχία, επιτυχία, την ελευθερία, την ηρεμία και την αγάπη μας και να δημιουργούμε σταδιακά την ζωή που εμείς επιθυμούμε. 

ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤ ΗΛΙΑ ΝΑΤΖΕΜΥ 

Δία ζώσης ομάδα στη Δάφνη.

Τον Οκτώβρη ξεκινάει μια ομάδα Αυτογνωσίας όπου θα εκπαιδευτούμε στο πρώτο έτος του προγράμματος Αυτογνωσίας του Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ.

Η ομάδα θα λειτουργήσει δια ζώσης, κάθε Δευτέρα απόγευμα 19.00-22.00 στο χώρο της Ακαδημίας της Καρδιάς
στη Δάφνη (8 λεπτά από τη στάση μετρό της Δάφνης)

Το πρώτο έτος του προγράμματος αποτελεί μια ισχυρή βάση γνωριμίας με τους εσωτερικούς μηχανισμούς που επηρεάζουν την καθημερινή μας ευτυχία και λειτουργία και προσφέρει γνώση που θα μας ενδυναμώνει για μια ζωή.
Θα παρακολουθούμε ένα βίντεο την εβδομάδα και στην ομάδα θα αναλύσουμε πως μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτά που μάθαμε στην καθημερινότητα μας.

Το πρόγραμμα Αυτογνωσίας του Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ διδάσκεται στην Ελλάδα από τον Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ από το 1984. . Είναι το πληρέστερο πρόγραμμα ολιστικής αρμονίας που προσφέρεται στα Ελληνικά (αλλά και στα αγγλικά) και παραδίδεται με ασφάλεια και υπευθυνότητα από το 1984.

Αν είναι η στιγμή για εσάς, αυτό το φθινόπωρο, να δοκιμάσετε έναν σίγουρο δρόμο που αποδεδειγμένα και με ασφάλεια θα διευκολύνει την εξελικτική σας πορεία προς την γνωριμία με τον αληθινό σας εαυτό και τις δυνατότητες του, με χαρά σας περιμένω να γνωριστούμε και να διερευνήσουμε μαζί τις ανάγκες σας και τις δυνατότητες που προσφέρονται.

* Η Ακαδημία της Καρδιάς είναι νομικά και οικονομικά ανεξάρτητη και δεν σχετίζεται με την Αρμονική Ζωή
** Ο Κων/νος Γράψας έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα εκπαίδευσης συντονιστών της Αρμονικής Ζωής

Μάθετε περισσότερα: