πιστοποιημένη εκπαίδευση HeartWorks Experience
Ακαδημία της Καρδιάς

προσφορά στην Σχολή Αγάπης Εαυτού

εκπαιδευτικά βίντεο

Υποστηρικτικά βίντεο μελέτης μεταξύ των συναντήσεων μας

περίοδος 1


Η εκπαίδευση συνοχής και ψυχοσωματικής αρμονίας. είναι ένα ταξίδι ενότητας με τον εαυτό. Μας βοηθά να επιτύχουμε τη συνοχή μεταξύ καρδιάς, νου και σώματος. Είναι μια εμπειρία που αλλάζει ζωές, καθώς ανακαλύπτουμε την ισχύ της συνοχής στην καθημερινότητα."...περιγραφή δια ζώσης συνάντησης:

Στη συνάντησή μας, εξερευνήσαμε τη σχέση μας με το στρες και ανακαλύψαμε τον "ερπετοειδή" εγκέφαλό μας. Αναγνωρίσαμε πώς η αυτόματη αντίδραση του εγκεφάλου σε καταστάσεις κινδύνου επηρεάζει τη ζωή μας, αποσπώντας την προσοχή από το ανώτερο μέρος του εγκεφάλου.

Κατανοήσαμε ότι η σύγχρονη ζωή, μας διατηρεί σε στάση συναγερμού, με τον ερπετοειδή εγκέφαλο να ενεργοποιείται συνεχώς. Αυτή η κατάσταση επηρεάζει αρνητικά την αντίληψη, τη δημιουργικότητα και τις σχέσεις μας.

Παρουσιάσαμε την έννοια της "αυτόματης ρύθμισης" μας, όπου το σώμα μας επιδιώκει την επιστροφή σε γνωστά, ακόμη και αν δεν είναι ευεργετικά. Έτσι, παγιδευόμαστε σε έναν κύκλο άγχους και ανησυχίας.

Διαπραγματευτήκαμε τη σημασία της εκπαίδευσης του εαυτού μας για να ανακτήσουμε την ανθεκτικότητα. Με απλά βήματα, όπως η εστίαση στο σώμα και η αναπνοή, μπορούμε να ανακαλύψουμε έναν νέο τρόπο ζωής. Η υποστήριξή μου θα είναι πάντα διαθέσιμη στο ταξίδι αυτό προς την ευεξία και την αγάπη για τον εαυτό μας.

ενημερώσου με mail για τα επόμενα εκπαιδευτικά βίντεος 

Θέλεις να μιλήσουμε ;
Κλείσε ένα δωρεάν διαδικτυακό ραντεβού: